روزهایی که یه کتاب رو کامل می‌خونم، روزهایی که اول و آخرشون، تبدیل می‌شه به یه ترکیب از کلمات؛ مبهم و دلتنگ و گرم می‌شم. حس خوبی داره؟ نمی‌دونم. ندونستن از همه‌چی سخت‌تره. اینکه نمی‌دونی، نمی‌تونی که بدونی، و نمی‌دونی که نمی‌تونی بدونی و فکر کنی که نمی‌تونی ندونی، کار رو سخت‌تر می‌کنه. جمله اول بهونه‌ست. این روزا کلا مبهم و دلتنگم. نمی‌دونم دقیقا دارم چه‌کار می‌کنم. این‌قدر پراکنده شدم و هر قطعه‌م یک‌جایی داره پرسه می‌زنه، که دیگه منِ واحدی وجود نداره. یک قسمتیم داره به دوسال و چندماه دیگه فکر می‌کنه. یک قسمتی به سه ماه قبل خیره شده. یک قسمت به هفت سال بعد نگاه می‌کنه. یک قسمتی نمی‌دونه از کجا باید روزش رو شروع کنه. به خودم میام و شب میام و می‌شینم گوشه اتاق و به این فکر می‌کنم خب، چی شد؟ چی شد که این شد؟ نمی‌دونم. ندونستن از همه‌چی سخت‌تره. اینکه نمی‌دونی، نمی‌تونی که بدونی، و نمی‌دونی که نمی‌تونی بدونی و فکر کنی که نمی‌تونی ندونی، کار رو سخت‌تر می‌کنه. همین.

مثل همیشه

مثل قطره بارانی که به زمین نرسید

نمی‌تونی ,می‌کنه ,رو ,یک ,فکر ,نمی‌دونم ,که نمی‌تونی ,که بدونی، ,بدونی، و ,و نمی‌دونی ,نمی‌دونی که ,اینکه نمی‌دونی، نمی‌تونی ,سخت‌تره اینکه نمی‌دونی، ,همه‌چی سخت‌تره اینکه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گرافیک مذهبی zibae102 ارز دیجیتال "سکوت من صدای تو" خلاصه کتاب حقوق جزای اختصاصی 4 حسین آقایی نیا موسسه حقوقی شارژ کارتریج ، شارژ کارتریج در محل ، تعمیرات پرینتر در محل تجهيزات دندانپزشکي فناوريهاي نوين آموزشي سرور مجازي